“Bedankt!”

“Eindelijk speelt hij weer piano “

Referenties

Alle namen zijn vervangen door willekeurige letters.

maart 2023

Beste Peter en Nico,

Het is inderdaad fijn en leuk om te zien dat R alleen maar voldoendes haalt en bovendien supertrots en gemotiveerd is. Dank ook voor jullie hulp en begeleiding!

Groeten,
I & L

—————————————————————

bericht van de mentor:
Beste S (moeder),
 
Bedankt voor je mail. Voor bio heeft G een mooie 7.3 dus hoera! Fijn om te horen dat het huiswerkinstituut zijn vruchten af lijkt te werpen.
 
Al met al ben ik erg tevreden met G’s sociale en cognitieve ontwikkelingen. 
 
Groet, L
————————————————————————
augustus 2022

Beste Peter en Nico,

We willen jullie alsnog hartelijk bedanken voor de hulp en begeleiding van M met zijn huiswerk het afgelopen examenjaar.

Aan M hebben we gemerkt dat hij het bij jullie een nuttige en rustige werkomgeving vond.

Wij hebben de contacten met jullie ook als prettig ervaren en zijn blij met het behaalde resultaat!

Met vriendelijke groet,

A en S

——————————————————————-

juni 2022

Beste Peter en Nico,

 S ontvangt morgen zijn havo diploma. Mede dankzij jullie geduldige en tactvolle begeleiding is hij geslaagd. Jullie hebben de juiste toon gevonden om hem te motiveren om te gaan studeren. We hopen dat hij jullie aanpak mee zal nemen naar zijn vervolg studie.
Dank voor jullie betrokkenheid!
 
Fijne zomer,
Groet J en R

_______________________________________________________

juni 2022

Goedemiddag Peter en Nico,

B is natuurlijk al langs geweest om het heugelijke nieuws van zijn slagen te vertellen, en kwam terug met cadeaus (leuk!) maar ook nog even van mij: heel hartelijk dank voor de ondersteuning en begeleiding afgelopen 2 jaar.

Ik vond het heel fijn om B maar over één ding achter zijn broek te hoeven zitten (“ga naar huiswerkbegeleiding!!!”). Ik denk dat hij veel gehad heeft aan de rust, de structuur, de uitleg en aan jullie als ‘wijze-vaderfiguren’. Voor jullie nog succes met de laatste loodjes van de resterende schoolweken en herkansingen, Nogmaals grote dank,

Met hartelijke groet, J. E.

__________________________________________________

juni 2021
Dag Peter en Nico,
 
J is zeker een stuk beter geworden in z’n planning en is er van overtuigd dat hij het nu helemaal zelf kan. Wij gaan daar natuurlijk ook vanuit.
 
Heel veel dank voor jullie fijne, professionele begeleiding.
 
Hartelijke groet,
 
J
___________________________________________________
juni 2021

Beste Nico en Peter,

Wij zijn net zoals A heel trots op hoe hij zijn Havo diploma heeft gehaald. Echt ongelooflijk knap.

Dank daarbij ook voor jullie inzet en zoals jullie weten gaat A door naar 5 VWO en zou graag in september weer starten bij jullie.

Succes met de laatste weken en een fijne zomer toegewenst.

groetjes,

______________________________________________________

juli 2020

Beste Peter en Nico,

Ten eerste willen wij jullie heel erg bedanken voor jullie inzet en flexibiliteit tijdens deze Corona-periode. We hebben het zeer gewaardeerd dat jullie ondanks alle beperkingen toch een manier hebben gevonden om door te blijven gaan met de huiswerkbegeleiding. Zoals wij het kunnen inschatten is hierdoor bij M een continuïteit in leren gebleven waardoor er geen achterstand is ontstaan en daarnaast heeft het ook nog eens voor rust thuis gezorgd.
 
Vanuit onze kant is er geen behoefte aan een afsluitend gesprek. We hebben de communicatie die per email met jullie heeft plaatsgevonden als prettig ervaren en gaan hopelijk volgend jaar weer op dezelfde manier verder.
 
Wij wensen ook jullie een welverdiende vakantie toe en M zal volgend schooljaar weer bij de begeleiding aanwezig zijn.
 
Vriendelijke groeten,
 
____________________________________________
 
juli 2020

Beste Peter en Nico,

Allereerst hartelijk dank voor jullie steun en begeleiding aan M de afgelopen maanden. M heeft het als erg prettig ervaren en is altijd positief over jullie. We willen dan ook graag in het nieuwe schooljaar doorgaan met de begeleiding.

Het is nog even spannend voor ons. Meneer X, mentor van M, heeft ons laten weten dat het waarschijnlijk wel goed komt, maar heeft dat nog niet definitief bevestigd. Hij wacht nog op advies van zijn collega’s. Laten we hopen op het beste. M is natuurlijk niet de braafste en actiefste leerling die ze hebben, maar we hebben toch wel een stijgende lijn gezien in de resultaten. Ik ben ook zo blij dat hij gedurende de gehele coronaperiode gewoon bij jullie heeft kunnen komen! Dat heeft iig bijgedragen aan structuur en dat heeft M wel nodig!

Nogmaals dank. Ik vind het fijn een gesprekje met jullie in te plannen. Dat kan volgende week, liefst telefonisch want ik ben niet veel in Utrecht.

Fijne dag!

___________________________________________

juli 2020
Beste Peter en Nico,
 
We willen jullie graag bedanken voor alle hulp aan T de afgelopen maanden. Hij is heel blij dat hij over is. Het was natuurlijk een rare periode door Corona, voor T was het eigenlijk een heel fijn ritme om in die tijd vaak in de middag naar jullie te gaan, waar verder alle ritme v school en sporten wegviel. Hij was over het algemeen blij met de begeleiding, al blijft huiswerk natuurlijk niet zijn favoriete hobby.
 
We hopen dat hij wat heeft gehad aan al jullie tips, we denken van wel.
Fijne zomer en wellicht tot ziens als we in de toekomst nog eens hulp nodig hebben voor T,
 
Vriendelijke groeten,
________________________________________________
juli 2020

Hallo Peter en Nico,

Ten eerste hartelijk dank voor de begeleiding van T de afgelopen maanden. Het bij jullie huiswerk maken gaf structuur in de schoolloze coronaperiode, en een goeie stok achter de deur om echt aandacht aan het huiswerk te besteden. Zelf gaf hij aan dat vooral het overhoren een meerwaarde heeft voor hem ‘dan weet je dat het het echt nog niet kent…’. Inmiddels voor biologie een 8,3 terug, dat is heel fijn.
 
Heel fijne vakantie alvast!
Met vriendelijke groet,
________________________________________________
juli 2020
Dank mannen weer voor een goede begeleiding van F dit jaar – met een mooi resultaat – volgend jaar VWO 2
Zal wel bikkelen worden verwacht ik 🙂
Geniet van de zomer

_________________________________________________

juli 2020

Heeren,

Jullie ook een fijne vakantie gewenst en nogmaals dank voor de goede begeleiding van B. Ze heeft een hoop bijgeleerd op meerdere vlakken.

Mvg

______________________________________________

juli 2020

Beste Peter en Nico,

Allereerst hartelijk dank voor jullie steun en begeleiding aan V. de afgelopen maanden. V. heeft het als erg prettig ervaren en is altijd positief over jullie. We willen dan ook graag in het nieuwe schooljaar doorgaan met de begeleiding.

Het is nog even spannend voor ons. Meneer … , mentor van V., heeft ons laten weten dat het waarschijnlijk wel goed komt, maar heeft dat nog niet definitief bevestigd. Hij wacht nog op advies van zijn collega’s. Laten we hopen op het beste. Ik ben ook zo blij dat hij gedurende de gehele coronaperiode gewoon bij jullie heeft kunnen komen! Dat heeft iig bijgedragen aan structuur en dat heeft V. wel nodig!

Nogmaals dank. Fijne dag!
____________________________________________

februari 2020

Beste Peter en Nico,

Dank voor het uitgebreide verslag en heel herkenbaar😀. De begeleiding helpt haar echt. Ze heeft meer vat op de materie. Ze ervaart de benefits van het leren in een rustige omgeving en doordat ze haar avonden nu vrij heeft gaat ze ook relaxed en zonder stress naar bed. Dat we van drie dagen zijn gegaan is goed voor haar, zo houdt ze ook nog tijd over voor een sociaal leven (wat heel belangrijk voor haar is) en gaat ze zonder ‘mokken’ naar begeleiding. Ze staat er nu goed voor, lijkt ons erg zinvol om voorlopig nog even zo door te gaan.

Fijne dag, grt.

_______________________________________________

1 juli 2019

Hoi Peter en Nico,

Ik vond het echt jammer dat ik er niet bij kon zijn donderdag. Ik ben jullie heel dankbaar voor alle steun, grappen en mannelijke input (!), niet alleen voor de meiden maar ook voor mij zelf . Ik ga nu een nieuw tijdperk in, heerlijk om die middelbare schooltijd zo goed af te sluiten!

Jullie ook een hele fijne zomer!

Hartelijke groet,

_______________________________________________

27 juni 2019

Hi!

Ik wilde even laten weten dat J geslaagd is voor z’n VWO. Met een prachtige lijst ook nog. Één zes, een negen, een acht en verder zevens.

Veel dank voor jullie jarenlange ondersteuning. J heeft daar bijzonder veel aan gehad.

Hartelijke groet,

_______________________________________________

14 september 2018

Fijn om te horen dat * goed haar best doet! En we hopen dat ze met jullie hulp beter leert plannen en straks haar huiswerk beter aankan. Volgens mij vindt ze het prettig werken bij jullie, en ze vindt dat Nico goed kan uitleggen.

Fijn weekend,

_______________________________________________

15 juni 2017

Beste Peter en Nico,

Bedankt voor jullie snelle felicitaties`. J was zelf al op het idee gekomen om de cijferlijst te laten zien om aan “The Wall of Fame” bij jullie te hangen. Mooi dat hij daar na al die tijd toch aan denkt, dat zegt wel wat over de band die opgebouwd is en de steun die jullie hem hebben kunnen geven.

Hartelijk dank en groetjes,

_______________________________________________

14 april 2017

Hi Peter en Nico,

Heel veel dank van onze kant voor jullie toegewijde begeleiding van *.

Wat een verschil hoe hij ruim drie jaar geleden bij jullie binnen kwam en nu jullie deeur achter zich dicht trekt.

We komen binnenkort nog een keer binnen wippen om jullie nog even de hand te schudden.

Fijn Paasweekend,

***
_______________________________________________

12 juni 2015

Jullie hebben het nieuws afgelopen donderdag gehoord: *** is geslaagd. We zijn er uiteraard heel erg blij mee, en opgelucht. Het is echt heel goed gegaan, en zeker ook dankzij jullie. *** heeft zich heel prettig gevoeld bij jullie begeleiding: hij wist zich gesteund en gehoord. Fijn ook dat hij zijn herprofilering voor geschiedenis bij jullie mag voorbereiden.

Veel dank voor jullie rol: het heeft *** een flinke stap vooruit gebracht, en het diploma is binnen!

Hartelijke groet, ***’s ouders
_______________________________________________

En het wonder lijkt te zijn geschied: J heeft nog maar èèn vijf en kan dus over naar 4 vwo! Wij zijn bijzonder blij en aangenaam verrast, met veel dank aan J zijn inzet maar ook aan jullie! Chapeau!
_______________________________________________

3 juni 2014

Beste Peter, Nico en Ellis,
Vanmiddag gaan we als trotse ouders het uitreiken van het einddiploma van E bijwonen. E heeft hard gebuffeld om dit te bereiken en ze heeft het o.a. aan jullie te danken. Ze heeft bij jullie methode en structuur geleerd en heeft ze veel baat gehad van jullie begeleiding en expertise.
Van harte bedankt namens Fen N voor deze ondersteuning.

Groet,
_______________________________________________

Beste huiswerkbegeleiders,

Bedankt voor de evaluatie van de huiswerkbegeleiding van M. Ook wij zijn heel blij met zijn eerste rapport dit jaar. Het is fijn om te merken dat M. echt profijt heeft van de huiswerkbegeleiding; voor andere leerlingen in zijn klas is het huiswerk dit jaar opeens een stuk zwaarder (meer en sneller), maar M. gaf aan dat niet heel erg te merken, dankzij het plannen. Hij vindt het ook nog steeds heel gezellig bij jullie.

We hadden hem een * beloofd als zijn rapport goed zou zijn, dus die heeft hij zeker verdiend. Een “beloning” in de vorm van af en toe een middagje vrij vinden wij ook een goed idee, dus als het huiswerk het toelaat moeten we dat maar eens proberen.

Met vriendelijke groet,

_______________________________________________

Beste heren,

Ik zag D. vandaag op school met een blij gezicht rondlopen, hij gaf aan dat het allemaal goed is gegaan met zijn cijfers! We moeten natuurlijk nog de vergadering afwachten, deze is a.s. vrijdag. Maar wat ik zie in het cijferoverzicht staat hij er nu goed voor.

Met vriendelijke groet,

B. (zorgcoördinator )

_______________________________________________

Beste Peter en Nico,
Erg blij zijn wij met de resultaten van K.
En ook blij met haar inzet.
Ze heeft een duwtje in de rug nodig en veel bevestiging.
Van ons wil ze dat niet hebben maar van jullie kennelijk wel!

Vr gr C.
_______________________________________________

Zeer Geachte Heren,
Gisteravond keek ik op Magister. En wat zag ik??
Nog maar 2 onvoldoendesendan maar 5,4-tjes.
Uitgebreid A. gecomplimenteerd.
Maar een compliment voor jullie is uiteraard
ook op zijn plaats!
Heel fijn is dit, vooral voor A!

Met vriendelijke groet,
_______________________________________________

Beste Peeter,
Dankzei jou beilesen hat ik voor mijn gamatikatoets een 6,4! Harteleik bedank voor jou hulp. Mijn Nederlants is er een stuk op vooriut gegaan.

Gegroet, E.
_______________________________________________

Beste Nico,
De weerstand is inderdaad enorm. Zestien bladzijden is een enorme prestatie. Zo zie je maar weer dat vreemde ogen dwingen, én dat jullie pedagogisch keigoed zijn: bij mij vliegt zo’n boek al veel eerder door de kamer.

Dank hiervoor.
_______________________________________________

Beste Peter en Nico,

Vandaag is J.’s laatste dag bij jullie. Heel hartelijk bedankt voor de goede begeleiding. Ze heeft meer zelfvertrouwen gekregen en kan beter inschatten hoe groot een klus is en er (ook nog) bijtijds aan beginnen. Goed van haar en van jullie.

Met groet,

_______________________________________________

Dag Peter en Nico,

Jullie hebben K. en ons enorm geholpen: de ckv-map is nu in orde bevonden. Heel erg bedankt voor jullie steun en begeleiding! En onze verontschuldigingen voor dit beroep in blessuretijd op jullie hulp, maar wij zagen even geen andere uitweg: vreemde ogen… (K. zal julie zelf nog wel even laten weten hoe het is afgelopen maar ik heb later vandaag geen mogelijkheid jullie te bedanken vandaar mijn mailtje nu.)

Opgeluchte groet,

_______________________________________________

Bedankt voor jullie felicitaties en mooie en wijze woorden, Peter en Nico. De rook is hier in huis boven het slagveld opgetrokken en L. en wij lopen een stuk vrolijker rond. Wat een opluchting! Heel hartelijk dank voor jullie inzet, medeleven en deskundige begeleiding! Daar maken wij komend jaar graag weer gebruik van.
Fijne zomervakantie en graag tot daarna,
mede namens B.,
_______________________________________________

Heej,
Sorry ik was helemaal vergeten om iets van me te laten horen! Het kwam door de vakantie.
Maar ik ben overgegaan zonder onvoldoendes! Natuurkunde en wiskunde heb ik allebei afgesloten met een 6.
Heel erg bedankt voor jullie hulp!
Dit jaar probeer ik het eerst zelf te doen want dat moet ik toch eens leren!
Bedankt!
Groetjes M.
_______________________________________________

Beste Peter en Nico,
Zie hier het resultaat van haar inzet op het Herman Jordan.
Geslaagd voor het VWO met een 5 voor frans, een 6 voor Nederlands en verder allemaal 7ens!!
We vinden het wel gepast om jullie op de hoogte te brengen van dit feit en tevens van de gelegenheid gebruik maken om ook jullie te feliciteren.
Je mag het zeker als resultaat zien van de goede begeleiding die jullie haar hebben gegeven in 2007-2008. Het heeft het verschil gemaakt voor O.
Bedankt en een fijne zomervakantie toegewenst.
vriendelijke groet van B. en R.
_______________________________________________

Hoi, ik mag naar het vwo.
Bedankt voor alles.
Tot volgend jaar.
R.
_______________________________________________

Arthur, Charlie, Dieter, Floris, Jesse, Martijn, Max, Stijn, Thijs en Tom: Gefeliciteerd!
De vlag hangt uit voor jullie!

 

HUISWERKINSITUUT BREIJ & SMEEKES:

Beste Nico en Peter,

Graag gedaan. En het initiatief kwam vooral van Arthur!

EN zeker zijn wij net zoals Arthur heel trots op hoe hij zijn diploma heeft gehaald. Echt ongelooflijk knap.

DAnk daarbij ook voor jullie inzet en zoals jullie weten gaat Arthur door naar 5 VWO en zou graag in september weer starten bij jullie.

Succes met de laatste weken en een fijne zomer toegewenst.

groetjes Doremiek

HUISWERKINSITUUT BREIJ & SMEEKES:

Arthur, Charlie, Dieter, Floris, Jesse, Martijn, Max, Stijn, Thijs en Tom: Gefeliciteerd!
De vlag hangt uit voor jullie!

 

HUISWERKINSITUUT BREIJ & SMEEKES:

Arthur, Charlie, Dieter, Floris, Jesse, Martijn, Max, Stijn, Thijs en Tom: Gefeliciteerd!
De vlag hangt uit voor jullie!

 

HUISWERKINSITUUT BREIJ & SMEEKES:

Referenties

februari 2020

Beste Peter en Nico,

 

Dank voor het uitgebreide verslag en heel herkenbaar😀. De begeleiding helpt haar echt. Ze heeft meer vat op de materie. Ze ervaart de benefits van het leren in een rustige omgeving en doordat ze haar avonden nu vrij heeft gaat ze ook relaxed en zonder stress naar bed. Dat we van drie dagen zijn gegaan is goed voor haar, zo houdt ze ook nog tijd over voor een sociaal leven (wat heel belangrijk voor haar is) en gaat ze zonder ‘mokken’ naar begeleiding. Ze staat er nu goed voor, lijkt ons erg zinvol om voorlopig nog even zo door te gaan.

 

Fijne dag, grt.

_______________________________________________

1 juli 2019

Hoi Peter en Nico,

Ik vond het echt jammer dat ik er niet bij kon zijn donderdag. Ik ben jullie heel dankbaar voor alle steun, grappen en mannelijke input (!), niet alleen voor de meiden maar ook voor mij zelf . Ik ga nu een nieuw tijdperk in, heerlijk om die middelbare schooltijd zo goed af te sluiten!

Jullie ook een hele fijne zomer!

Hartelijke groet,

S
_______________________________________________

27 juni 2019

Hi!

Ik wilde even laten weten dat J geslaagd is voor z’n VWO. Met een prachtige lijst ook nog. Één zes, een negen, een acht en verder zevens.

Veel dank voor jullie jarenlange ondersteuning. J heeft daar bijzonder veel aan gehad.

Hartelijke groet,

I
_______________________________________________

14 september 2018

Fijn om te horen dat * goed haar best doet! En we hopen dat ze met jullie hulp beter leert plannen en straks haar huiswerk beter aankan. Volgens mij vindt ze het prettig werken bij jullie, en ze vindt dat Nico goed kan uitleggen.

Fijn weekend,

J
_______________________________________________

15 juni 2017

Beste Peter en Nico,

Bedankt voor jullie snelle felicitaties`. J was zelf al op het idee gekomen om de cijferlijst te laten zien om aan “The Wall of Fame” bij jullie te hangen. Mooi dat hij daar na al die tijd toch aan denkt, dat zegt wel wat over de band die opgebouwd is en de steun die jullie hem hebben kunnen geven.

Hartelijk dank en groetjes,

P
_______________________________________________

14 april 2017

Hi Peter en Nico,

Heel veel dank van onze kant voor jullie toegewijde begeleiding van *.

Wat een verschil hoe hij ruim drie jaar geleden bij jullie binnen kwam en nu jullie deeur achter zich dicht trekt.

We komen binnenkort nog een keer binnen wippen om jullie nog even de hand te schudden.

Fijn Paasweekend,

***
_______________________________________________

12 juni 2015

Jullie hebben het nieuws afgelopen donderdag gehoord: *** is geslaagd. We zijn er uiteraard heel erg blij mee, en opgelucht. Het is echt heel goed gegaan, en zeker ook dankzij jullie. *** heeft zich heel prettig gevoeld bij jullie begeleiding: hij wist zich gesteund en gehoord. Fijn ook dat hij zijn herprofilering voor geschiedenis bij jullie mag voorbereiden.

Veel dank voor jullie rol: het heeft *** een flinke stap vooruit gebracht, en het diploma is binnen!

Hartelijke groet, ***’s ouders
_______________________________________________

En het wonder lijkt te zijn geschied: J heeft nog maar èèn vijf en kan dus over naar 4 vwo! Wij zijn bijzonder blij en aangenaam verrast, met veel dank aan J zijn inzet maar ook aan jullie! Chapeau!
_______________________________________________

3 juni 2014

Beste Peter, Nico en Ellis,
Vanmiddag gaan we als trotse ouders het uitreiken van het einddiploma van E bijwonen. E heeft hard gebuffeld om dit te bereiken en ze heeft het o.a. aan jullie te danken. Ze heeft bij jullie methode en structuur geleerd en heeft ze veel baat gehad van jullie begeleiding en expertise.
Van harte bedankt namens Fen N voor deze ondersteuning.

Groet,
F
_______________________________________________

Beste huiswerkbegeleiders,

Bedankt voor de evaluatie van de huiswerkbegeleiding van M. Ook wij zijn heel blij met zijn eerste rapport dit jaar. Het is fijn om te merken dat M. echt profijt heeft van de huiswerkbegeleiding; voor andere leerlingen in zijn klas is het huiswerk dit jaar opeens een stuk zwaarder (meer en sneller), maar M. gaf aan dat niet heel erg te merken, dankzij het plannen. Hij vindt het ook nog steeds heel gezellig bij jullie.

We hadden hem een * beloofd als zijn rapport goed zou zijn, dus die heeft hij zeker verdiend. Een “beloning” in de vorm van af en toe een middagje vrij vinden wij ook een goed idee, dus als het huiswerk het toelaat moeten we dat maar eens proberen.

Met vriendelijke groet,

A.
_______________________________________________

Beste heren,

Ik zag D. vandaag op school met een blij gezicht rondlopen, hij gaf aan dat het allemaal goed is gegaan met zijn cijfers! We moeten natuurlijk nog de vergadering afwachten, deze is a.s. vrijdag. Maar wat ik zie in het cijferoverzicht staat hij er nu goed voor.

Met vriendelijke groet,

L. (zorgcoördinator )

_______________________________________________

Beste Peter en Nico,
Erg blij zijn wij met de resultaten van K.
En ook blij met haar inzet.
Ze heeft een duwtje in de rug nodig en veel bevestiging.
Van ons wil ze dat niet hebben maar van jullie kennelijk wel!

Vr gr C.
_______________________________________________

Zeer Geachte Heren,
Gisteravond keek ik op Magister. En wat zag ik??
Nog maar 2 onvoldoendesendan maar 5,4-tjes.
Uitgebreid A. gecomplimenteerd.
Maar een compliment voor jullie is uiteraard
ook op zijn plaats!
Heel fijn is dit, vooral voor A!

Met vriendelijke groet, N.
_______________________________________________

Beste Peeter,
Dankzei jou beilesen hat ik voor mijn gamatikatoets een 6,4! Harteleik bedank voor jou hulp. Mijn Nederlants is er een stuk op vooriut gegaan.

Gegroet, E.
_______________________________________________

Beste Nico,
De weerstand is inderdaad enorm. Zestien bladzijden is een enorme prestatie. Zo zie je maar weer dat vreemde ogen dwingen, én dat jullie pedagogisch keigoed zijn: bij mij vliegt zo’n boek al veel eerder door de kamer.

Dank hiervoor.
_______________________________________________

Beste Peter en Nico,

Vandaag is J.’s laatste dag bij jullie. Heel hartelijk bedankt voor de goede begeleiding. Ze heeft meer zelfvertrouwen gekregen en kan beter inschatten hoe groot een klus is en er (ook nog) bijtijds aan beginnen. Goed van haar en van jullie.

Met groet,

I.
_______________________________________________

Dag Peter en Nico,

Jullie hebben K. en ons enorm geholpen: de ckv-map is nu in orde bevonden. Heel erg bedankt voor jullie steun en begeleiding! En onze verontschuldigingen voor dit beroep in blessuretijd op jullie hulp, maar wij zagen even geen andere uitweg: vreemde ogen… (K. zal julie zelf nog wel even laten weten hoe het is afgelopen maar ik heb later vandaag geen mogelijkheid jullie te bedanken vandaar mijn mailtje nu.)

Opgeluchte groet,

E.
_______________________________________________

Bedankt voor jullie felicitaties en mooie en wijze woorden, Peter en Nico. De rook is hier in huis boven het slagveld opgetrokken en L. en wij lopen een stuk vrolijker rond. Wat een opluchting! Heel hartelijk dank voor jullie inzet, medeleven en deskundige begeleiding! Daar maken wij komend jaar graag weer gebruik van.
Fijne zomervakantie en graag tot daarna,
mede namens B.,
T.
_______________________________________________

Heej,
Sorry ik was helemaal vergeten om iets van me te laten horen! Het kwam door de vakantie.
Maar ik ben overgegaan zonder onvoldoendes! Natuurkunde en wiskunde heb ik allebei afgesloten met een 6.
Heel erg bedankt voor jullie hulp!
Dit jaar probeer ik het eerst zelf te doen want dat moet ik toch eens leren!
Bedankt!
Groetjes M.
_______________________________________________

Beste Peter en Nico,
Zie hier het resultaat van haar inzet op het Herman Jordan.
Geslaagd voor het VWO met een 5 voor frans, een 6 voor Nederlands en verder allemaal 7ens!!
We vinden het wel gepast om jullie op de hoogte te brengen van dit feit en tevens van de gelegenheid gebruik maken om ook jullie te feliciteren.
Je mag het zeker als resultaat zien van de goede begeleiding die jullie haar hebben gegeven in 2007-2008. Het heeft het verschil gemaakt voor O.
Bedankt en een fijne zomervakantie toegewenst.
vriendelijke groet van B. en R.
_______________________________________________

Hoi, ik mag naar het vwo.
Bedankt voor alles.
Tot volgend jaar.
R.
_______________________________________________